Renault Kangoo occasion

Ben jij op zoek naar een Renault Kangoo occasion? De Renault Kangoo is de ideale auto om te gebruiken voor het vervoer van personen en goederen. Een mooie combinatie van MPV en bestelwagen die al bijna twintig jaar in productie is. In deze periode zijn er inmiddels al meerdere versies van de Kangoo op de markt gebracht en kunnen wij dan ook vaak verschillende occasions te koop aanbieden.

Brandstoffen: Benzine

Renault Kangoo tweedehands

Wij hebben al meer dan vijftig jaar ervaring met het merk Renault en zijn bij Van den Brink dan ook zeer bekend met de diverse uitvoeringen van de Renault Kangoo. Wij leveren tweedehands modellen uit zowel de eerste als de tweede serie en Kangoo’s met benzine- of dieselmotor of zelfs de nieuwere elektrische modellen.

Renault Kangoo’s kopen bij de ervaren dealer

Misschien zoekt u een bestelauto die nog geen jaar oud is of een van de wat oudere occasions, bij Van den Brink is er altijd wel een Renault Kangoo die aan uw wensen voldoet en die ook nog eens compleet gecontroleerd is door onze vakkundige medewerkers. Onze Renault occasions zijn zo betrouwbaar als een nieuwe Renault.

Contact

Wilt u meer informatie over de Renault Kangoo Occasions die wij momenteel kunnen leveren? Neem dan contact met ons op per mail: info@autovandenbrink.nl of bel ons op: 026-4424866