RENAULT AUSTRAL OCCASIONS

Op zoek naar een betrouwbare en stijlvolle tweedehandsauto? Maak kennis met de Renault Austral! Met zijn unieke ontwerp en geweldige prestaties is de Renault Austral de perfecte metgezel voor al jouw reizen, of u nu de stad doorkruist of de open weg verkent.

Bouwjaar vanaf: 2022 , 2023

Brandstoffen: Hybride

Transmissie: Automaat

Kleuren: Zwart

Renault austral tweedehands

Het interieur biedt comfortabele stoelen en een ruimtelijke indeling, waardoor elke rit een genot wordt. Daarnaast is de auto uitgerust met handige moderne veiligheidsvoorzieningen. Kom vandaag nog langs en ervaar zelf de charme van de Renault Austral. Deze auto zal je zeker verrassen met zijn prestaties en comfort.

Neem contact met ons op om een proefrit te plannen of voor meer informatie over de Renault Austral.

Renault Austral lease

Wil je genieten van de luxe en het rijplezier van een Renault Austral, zonder je zorgen te maken over grote investeringen? Kies dan voor het leasen van deze geweldige auto! Met onze flexibele lease opties kun je direct achter het stuur van de Renault Austral stappen en genieten van alle voordelen van deze stijlvolle en betrouwbare auto. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe makkelijk en voordelig het is om in een Renault Austral rond te rijden!