Renault Twingo occasion

Ben jij op zoek naar een Renault Twingo occasionHet succesnummer van Renault is natuurlijk de Twingo. Of u nu een wat ouder model zoekt of een bijna splinternieuwe uitvoering van de laatste Twingo uitvoering, Van den Brink heeft diverse occasions van de Renault Twingo in de verkoop.

Bouwjaar vanaf: 2019, 2021, 2022 , 2023

Brandstoffen: Benzine, Elektrisch

Transmissie: Automaat 

Renault Twingo tweedehands

De Twingo wordt alweer bijna 25 jaar gemaakt door Renault en kent dan ook diverse uitvoeringen, maar de kenmerken van deze compacte stadsauto blijven herkenbaar. De wendbare Twingo is de stadsauto bij uitstek.

Renault Twingo kopen bij de specialisten

Bij Van den Brink hebben wij ons al meer dan een halve eeuw gespecialiseerd in het onderhoud en de verkoop van Renault occasions. We hebben dan ook ervaring met de Renault Twingo sinds de introductie van dit model. Als u een van onze Twingo occasions koopt kunt u er dus op vertrouwen dat u een betrouwbare Renault aanschaft waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Contact

Of u nu een oudere uitvoering van de Twingo zoekt of een van de allernieuwste uitvoeringen; Wij kunnen u helpen aan de Renault Twingo naar uw smaak. Kom eens langs bij ons bedrijf om het aanbod te bekijken of neem contact met ons op via info@autovandenbrink.nl of bel ons op: 026-4424866