Renault Captur occasion

Ben jij op zoek naar een Renault Captur occasion? De Renault Captur is nog maar sinds 2013 in productie en toch hebben wij bij Van den Brink dit model al meerdere malen als occasion kunnen leveren. Deze prachtige cross-over van Renault ziet er hypermodern uit en straalt het nieuwe design van Renault uit. Een krachtige compacte auto voor op harde en onverharde wegen.

Bouwjaar vanaf: 202020212022 , 2023

Brandstoffen: BenzineHybride

Transmissie: AutomaatHandgeschakeld

Kleuren: Grijs, Wit, Rood

 

Renault Captur tweedehands

De Renault Captur occasions die wij leveren zijn zo goed als nieuw met vaak nog maar weinig kilometers op de teller. Deze modellen kunnen wij tweedehands leveren en zijn dan soms nog geen jaar oud. Wij leveren zowel benzine- als dieseluitvoeringen van de Captur en controleren onze occasions altijd zeer grondig. Een 2e hands Renault Captur via Van den Brink betekent dus een mooie compacte SUV die als nieuw voelt en er ook zo uitziet.

Ruime ervaring in tweedehands Capturs

Ons bedrijf heeft al meer dan een halve eeuw ervaring met Renault en wij staan dan ook bekend om onze betrouwbare service en kennis van zaken. Ook de nieuwste modellen van Renault, zoals de Captur, zijn bij ons in de beste handen. Kom vooral eens langs om te kijken welke Renault Captur occasions wij momenteel kunnen bieden.

Voor meer informatie over onze occasions zoals die van de Captur kunt u ook contact met ons opnemen via info@autovandenbrink.nl of bel ons op: 026-4424866