Vereniging Specialisten Renault

Onder de naam VSR vindt u in Nederland uw eigen specialist in Renault. Altijd bij u in de buurt!

Ook Automobielbedrijf Van den Brink mag vanwege haar uitmuntende kwaliteitsstandaard dit logo voeren.

Wat betekent dit voor u:

  • U kunt ook bij ons uw zo goed als nieuwe Renault aanschaffen en krijgt daarbij dezelfde garanties/service als bij een Renault-dealer
  • wij staan garant voor betrouwbare occasions en optimale klanttevredenheid
  • door onze contacten met andere specialisten in Renault kunnen wij praktisch aan elke occasionvraag voldoen
  • VSR leden zijn zelfstandig dus geen hoge overheadkosten
5/5
Via internet de auto gezien bij Van den Brink waar naar ik op zoek was. Bij binnenkomst gelijk al een goed gevoel, een soort garage waar je gewoon ook nog voor een kop koffie langs kan gaan en waar de klant centraal staat. Alles is bespreek baar en ik kon zelfs de auto eerder ophalen. In deze tijd een nieuwe klant zo vertrouwen, respect! De auto top afgeleverd, met een tasje met daarin spulletjes tbv de veiligheid in de auto en we kregen ook nog een super lekkere taart met mijn nieuwe kenteken erop. Een aanrader deze garage!
4/5
Zeven jaar geleden een Twingo bij Van den Brink gekocht. Heel prettig bedrijf gebleken. Reden om twee jaar gelden de auto te ruilen voor een jonger exemplaar. Ook hierbij bleek deze garagehouder en zijn personeel goed met ons mee te denken. Ook het wisselen van de banden verloopt boven verwachting. Kortom, een bedrijf dat ik graag aanbeveel.