Renault Kadjar occasion

Ben jij op zoek naar een Renault Kadjar occasionJawel, zelfs de Renault Kadjar kunnen wij u al tweedehands leveren! Dit model SUV dat in 2015 geïntroduceerd werd door Renault is de eerste compacte SUV die Renault levert. De Kadjar is een moderne ruime en krachtige auto voor een mooie prijs.

Brandstoffen: Benzine

Transmissie: Automaat

Renault Kadjar tweedehands

De Kadjar is een van de nieuwste modellen van Renault en bestaat in vijf verschillende uitvoeringen. En Van den Brink heeft diverse occasions van dit model kunnen leveren. Door onze jarenlange ervaring met Renault kunnen wij ook occasions leveren die nog geen jaar oud zijn en dus zo goed als nieuw. Wij controleren onze occasions altijd uiterst grondig en staan dan ook bekend om onze betrouwbare verkopen. Heeft u uw oog laten vallen op de Renault Kadjar? Kom dan vooral eens bij ons langs om onze occasions van dit model te bekijken.

Informatie over de tweedehands Renault Kadjar

Wilt u weten welke Renault Kadjar occasions wij momenteel in de verkoop hebben of wilt u meer over de Kadjar weten? Kom dan eens langs of neem contact met ons op via info@autovandenbrink.nl of bel ons op: 026-4424866