Renault Clio occasion

Ben jij op zoek naar een Renault Clio occasion? Een compacte auto voor in de stad die tot de zuinigste in zijn klasse behoort, dat is natuurlijk de Renault Clio. De prachtige kleine Clio wordt al meer dan 25 jaar met veel succes door Renault op de markt gebracht en kent inmiddels dan ook al diverse uitvoeringen die u vaak rechtstreeks bij Van den Brink kunt kopen.

Bouwjaar vanaf: 2021, 2022 , 2023

Brandstoffen: BenzineHybride

Transmissie: AutomaatHandgeschakeld

Kleuren: Blauw, Grijs, Rood

Renault Clio tweedehands

De compacte Renault Clio is de perfecte stadsauto. Bij Van Den Brink hebben we meerdere generaties van de Renault Clio in ons aanbod van tweedehands auto´s. Diverse tweedehands sportieve drie- en vijfdeursmodellen worden door ons grondig nagekeken en aangeboden.

Een Renault Clio zo goed als nieuw kopen

Van den Brink is al meer dan een halve eeuw gespecialiseerd in het onderhoud en de verkoop van tweedehands Renaults. Wij hebben een uitgebreid aanbod van occasions en leveren ook de allerlaatste modellen 2e hands die echter nog zo goed als nieuw zijn.

Wilt u meer informatie over de tweedehands Renault Clio’s die wij momenteel in de verkoop hebben? Kom dan eens langs of neem contact met ons op via info@autovandenbrink.nl of bel ons op: 026-4424866