Renault Grand Scenic occasion

Ben jij op zoek naar een Renault Grand Scenic occasionZeven stoelen en los van elkaar in te klappen of zelfs weg te halen voor een enorme laadruimte: De Renault Grand Scenic is een MPV met een stabiele wegligging waar je behalve veel personen ook nog grote dingen in kunt vervoeren. De Renault Scenic wordt al gemaakt sinds 1996 en er zijn dan ook zeer veel verschillende occasions van de Renault Grand Scenic te krijgen.

Bouwjaar vanaf: 2021

Brandstoffen: Benzine

Transmissie: Automaat

Renault Grand Scenic tweedehands

Wij bij Van den Brink hebben de Renault Grand Scenic vaak in ons bestand beschikbaar als occasion. Daarbij hebben wij met name de wat nieuwere tweedehands Renaults Scenic in de verkoop. Soms zelfs Grand Scenic’s van nog geen jaar oud. Deze nieuwere occasions kunnen wij aanbieden, omdat wij al meer dan vijftig jaar gespecialiseerd zijn in de Renault en dan ook uitgebreide controles en service kunnen uitvoeren.

Informatie over een Renault Scenic kopen

Als u wilt weten welke modellen van de Grand Scenic wij op dit moment kunnen leveren of meer informatie wenst over onze andere occasions, dan kunt u altijd langskomen of contact opnemen via info@autovandenbrink.nl of bel ons op: 026-4424866