Renault Megane occasion

Ben jij op zoek naar een Renault Megane occasion? De Renault Megane gaat alweer meer dan twintig jaar mee. Deze middenklasser van Renault kent dan ook meerdere generaties en in 2016 is zelfs de Renault Megane IV uitgekomen. En het mooie is dat Van den Brink u zelfs deze allernieuwste uitvoering al tweedehands kan leveren.

Modellen: Megane E-Tech , Megane estate

Renault Megane Tweedehands

De Megane heeft door de jaren heen behoorlijk wat veranderingen ondergaan en de occasions van deze Renault die u bij ons kunt kopen zijn dan ook zeer gevarieerd. Het bouwjaar bepaalt het uiterlijk en de grootte. We hebben diverse tweedehands modellen van de Renault Megane: twee- drie- en vijfdeurs en de zogenaamde Break- en Station-varianten. Wat voor al deze uitvoeringen geldt is dat wij onze tweedehands auto’s altijd zeer goed controleren voor wij ze verkopen. Met meer dan een halve eeuw ervaring met diverse Renaults kunt u als klant vertrouwen op onze vakbekwaamheid.

Service en informatie over een Renault Megane kopen

Wilt u meer weten over de diverse tweedehands Renault Megane’s die wij direct kunnen leveren of over onze service? Kom dan eens langs bij ons bedrijf of neem contact met ons op via info@autovandenbrink.nl of bel ons op: 026-4424866