RENAULT MODUS OCCASION

Ben jij op zoek naar een Renault Modus occasion? Renault is altijd een sterk merk voor de stadsauto. Daarom kwam er ook van de MPV een wat wendbaardere miniversie. De Renault Modus combineert de wendbaarheid van een compacte stadsauto met de ruimte om gemakkelijk personen te vervoeren. Tot 2012 was deze handige auto in productie, maar bij Van den Brink kunnen wij u natuurlijk nog steeds diverse occasions leveren van deze fijne Renault Modus.

RENAULT MODUS TWEEDEHANDS

Wij zijn gespecialiseerd in alle oude en nieuw Renaults. Wij hebben dan ook nog steeds genoeg kennis in huis over de Renault Modus om deze auto volledig te controleren en eventueel te onderhouden. Onze vakmensen zijn bekend met de diverse uitvoeringen die er in de loop der jaren zijn geweest van de Renault Modus en de occasions die u bij ons kunt kopen gaan dan ook nog vele jaren mee.

 

DE RENAULT MODUS 2E HANDS KOPEN

Wilt u meer weten over de occasions van de Renault Modus die u bij ons kunt kopen of heeft u vragen over onze andere occasions, kom dan eens langs in onze garage of neem contact met ons op per mail via: info@autovandenbrink.nl of bel ons op: 026 – 4424866