Renault Fluence occasion

Ben jij op zoek naar een Renault Fluence occasion? De Renault Fluence is in Nederland alleen als elektrische uitvoering op de markt gebracht. In het buitenland zijn er ook versies met verbrandingsmotor gelanceerd. Wij hebben als garage occasions van Renault uit verschillende landen en kunnen dus zowel de elektrisch Renault Fluence Z.E. tweedehands aanbieden als de Renault Fluence met benzine- of dieselmotor.

Renault Fluence tweedehands

De Renault Fluence staat in Nederland bekend als de elektrische sedan van Renault. Omdat wij al meer dan een halve eeuw gespecialiseerd zijn als onderhoudsadres van diverse Renault modellen hebben wij al veel ervaring opgedaan met de elektrische Renaults. Als u dus een van onze Renault Fluence occasions overweegt, dan bent u verzekerd van betrouwbare en ervaren specialisten.

Renault Fluence kopen bij de specialist

Van den Brink is een betrouwbare dealer met zeer veel kennis over de diverse modellen van Renault. Al onze occasions zijn grondig gecontroleerd en met een Renault Fluence uit onze garage zult u nog jaren vooruit kunnen.

Wilt u meer informatie over de Renault Fluence en onze occasions? Neem dan contact met ons op per mail: info@autovandenbrink.nl of bel ons op: 026-4424866